Gleder seg over tett program

Med cupavansement må Mjøndalen belage seg på ni kamper den neste måneden.

Annonse:

Det er et tett program de brunkledde går inn i - gitt at de går videre i cupen:

NM-runde 118.04Flint TønsbergMjøndalen
OBOS-liga 422.04JervMjøndalen
OBOS-liga 529.04MjøndalenTromsdalen
NM-runde 201.05??
OBOS-liga 606.05AalesundMjøndalen
NM-runde 309.05??
OBOS-liga 713.05KongsvingerMjøndalen
OBOS-liga 816.05MjøndalenUll/Kisa
OBOS-liga 921.05StrømmenMjøndalen

- Dette skaper ikke noe bekymring for meg. Jeg ser gjerne at vi spiller to kamper i uka. Det gjør at vi kan rullere mer på laget og flere får sjansen til å vise seg frem. Vi har en bred og god tropp med tøff konkurranse om plassene, så det er bare sunt med tett kampprogram, sier hovedtrener Vegard Hansen.

Første hinder er onsdagens cup-motstander, Flint Tønsberg. 4. divisjonslaget var nære på å slå ut Sandefjord i fjor, men Hansen er ikke engstelig for å gå på en cupskrell i Vestfold.

- Vi røk nesten ut mot Vestfossen i fjor, men Flint spiller i én divisjon under og har kunstgressbane som ikke skal gi oss de store overraskelsene. Jeg var og så dem i serien og det er et ungt, teknisk godt lag, men vi skal være bedre enn dem selv om vi gjør mange endringer på laget. Den eneste fellen jeg kan se er at jeg har vurdert Flint feil i forhold til vårt lag. Vi skal i alle fall ikke tape på grunn av for dårlig innsats eller innstilling, sier Hansen.

NRK streamer cupkampen mot Flint Tønsberg

Treneren ønsker ikke å prioritere den éne konkurransen foran den andre.

- Cupen er viktig for oss. Det er OBOS-ligaen også. Vi skal gjøre det bra i begge, sier han.

Kampene kommer på løpende bånd og for å henge med i toppen er Hansen avhengig av jevn poengsanking. Han mener Mjøndalen har vært litt uheldige i seriestarten.

- Vi kunne stått med ni poeng og full pott for jeg synes vi har fått dårlig betalt i de to hjemmekampene. Samtidig har vi ikke tapt ennå og vi har allerede sikret oss årets første borteseier. Neste kamp i OBOS-ligaen er borte mot Jerv - som alltid er tøft. Og banen er helt sikkert utfordrende, sier Hansen.

Annonse fra Eliteserien: