Tre spillere forlater MIF

Jibril Bojang, Per Magnus Steiring og Henrik Gulden blir ikke med videre.

Annonse:

Klubben forlenger ikke avtalene med Henrik Gulden, Jibril Bojang og Per Magnus Steiring.

- Ingen av de tre har fått mye spilletid i klubben i høst og vi synes det er riktig å la de gå videre. Per Magnus ble leid inn fra Sogndal, og det har hele tiden vært utgangspunktet at han skal tilbake etter sesongen. Vi har hatt en prat med Per Magnus, og det er naturlig at han ikke blir med videre, han er selvfølgelig opptatt av spilletid, sier sportslig leder Kenneth Karlsen.

Steiring fikk én kamp fra start i årets sesong etter sommerens lån.

- Henrik har vært skadet lenge, og har ikke fått trent ordentlig på lang tid. Når avtalen løper ut, er det naturlig for begge parter at han ikke blir med videre, sier Karlsen.

Jibril Bojang leverte målgivende i 1-0-seieren mot Stabæk. Samme mann herjet med samme klubb i cupen i fjor. Da scoret han to mål på to minutter.

- Jibril har vært flere år i klubben, han er en publikumsyndling med stor fart og kraft. Han har hatt en del strålende innhopp og flere avgjørende scoringer for klubben. Allikevel har han aldri spilt seg til fast plass, og derfor er det også her enighet om at han finner ny klubb fra sesongen 2020, sier Karlsen.

Tidligere i dag ble det også klart at Olivier Occean ikke blir med videre. Dermed er det fire spillere som på kort tid forlater Mjøndalen.

Klubben takker alle for innsatsen i den brune trøya, og ønsker alt det beste for fremtiden.

Annonse fra Eliteserien: