Occean blir ikke med videre

Olivier Occean (38) får ikke ny kontrakt i Mjøndalen.

Annonse:

Olivier Occean kom til Mjøndalen sommeren 2018 og var svært viktig da klubben sikret opprykk til Eliteserien. Han scoret fem mål etter overgangen fra 3. divisjonslaget Urædd og huskes kanskje best for sine to mål i siste og avgjørende kamp borte mot Florø.

- Vi var ute etter Oliver i flere år, men fikk ikke til noe avtale. I fjor var han endelig klar og vi ble enige om en avtale fra sommeren. Etter det har han stort sett spilt fast hos oss og vært god. Vi takker Occean for en herlig tid i klubben. Occean begynner å trekke på årene og vi synes det er naturlig å gi de andre spillerne i troppen muligheten på spissplass fremover. Det er imponerende av en spiller i hans alder å prestere så godt, vi ønsker alt det beste for fremtiden, sier sportslig leder Kenneth Karlsen.

Hør Olivier Occean i podkasten "Alle Gutta"

I årets Eliteserie ble det seks mål, hvorav to kom borte mot gamleklubben Lillestrøm. Hans mest spektakulære mål fant sted hjemme på Consto Arena, igjen mot én av hans tidligere klubber, da han saksesparket inn ledelse til Mjøndalen mot Odd.

Mjøndølinger flest vil likevel huske ringreven best for den utsøkte headingen borte mot Strømsgodset i 3. runde. Målet var helt avgjørende for at de brune vant i Drammen (3-2).

Vi takker Occean for strålende innsats i den brune drakta. En spiller vi vil huske og være stolte av å ha hatt i klubben.

Se målet mot Odd:


Se målet mot Strømsgodset:


Se målene mot LSK:


Annonse fra Obos-ligaen: