Sylling Olsen gir seg

Den lokale helten blir ikke med videre.

Annonse:

Magnus Sylling Olsen (34) slo gjennom i Mjøndalen som en målfarlig angriper som unggutt. Mens MIF vaket i lavere divisjoner fikk Sylling Olsen en innholdsrik karriére med blant annet cupgull og europacupspill for Aalesund.

Magnus er alltid klar til kamp og leverer veldig jevnt gode prestasjoner

— Kenneth Karlsen

I 2014 returnerte Magnus til Mjøndalen og satte umiddelbart sitt særtrekk på laget som senere på høsten rykket opp til Eliteserien.

- Magnus har alltid vært en solid spiller som har vært en potet de siste årene. Han har spilt i mange forskjellige posisjoner og slike spillere er alltid verdifulle i en tropp. Magnus er alltid klar til kamp og leverer veldig jevnt gode prestasjoner, sier sportslig leder Kenneth Karlsen.

91 kamper ble det på Magnus i hans siste periode i MIF. Og ni mål. Hans aller viktigste spark på ballen i brun drakt skjedde fire minutter på overtid mot Bærum i 2014. Da lå Mjøndalen an til å ryke ut, men Magnus satte inn 2-2 og deretter 3-2 i ekstraomgangene - og resten er historie.

Nå stopper hans karriére i Mjøndalen, men vi forventer at han ikke blir noen fremmed på Isachsen stadion av den grunn.

- Det siste året har Magnus begynt en overgang til livet etter fotball og har fått seg jobb ved siden av fotballen. Mjøndalen IF takker for flott innsats i den brune drakta, vi håper å se deg på stadion med familien til sommeren, sier Karlsen.

Annonse fra Obos-ligaen: