Knalltøff motstand i Spania

Vegard Hansen stortrives på treningsleir. Nå venter en solid utfordring.

Annonse:

Lørdag reiste a-lagstroppen til Marbella og én ukes treningsleir. Innlosjert på hotell kun fem minutter fra treningsanlegget, har laget fått topp forhold til å forberede seg til et nytt Eliteserie-år.

- Vi har fått gjort veldig mye. Laget har trent én til to økter om dagen i strålende vær og vi i trenerteamet har brukt kveldene godt til å jobbe med spillestil og offensive og defensive oppgaver. I tillegg har André (Nevstad) og jeg brukt mye tid på spillerlogistikken, sier Vegard Hansen på telefon fra solkysten.

Treneren vil ikke røpe for mye vedrørende nysigneringer, men lover at det skjer noe snart.

- Vi er veldig fornøyd med den troppen vi har nå, men kommer også til å forsterke oss. Forhåpentligvis kommer det noen signeringer innen kort tid, sier han.

Russisk topplag

Men først venter en voksen oppgave. Fredag kl. 16.30 er det duket for treningskamp mot russiske Krasnodar - kampen streames for øvrig direkte på dt.no.

- De ligger på 2. plass i den russiske toppserien og var klart bedre enn Malmö for noen dager siden. Så ja, det blir knalltøft. Men vi ser på det som en flott utfordring.

Nylig signerte klubben med to talentfulle unggutter: Lars Olden Larsen (21 år, KFUM) og Magnus Bækken (18 år, Hallingdal). Førstnevnte får trolig sin første kamp i den brune drakta på fredag.

- Vi ønsker å se Lars på høyrekanten. Både Christian Gauseth og Quint Jansen er ute grunnet noen småstrekker, så da får Adrian Hansen tillt på stopperplass og Sondre Liseth og Fredrik Brustad danner spissparet på topp, sier Vegard.

Miguel Vieira reiste onsdag hjem fra treningsleiren grunnet personlige årsaker, som gjør at Gard Thomas vokter buret mot Krasnodar. Kongsvinger låner heldigvis ut en keeper kun til denne treningskampen og vedkommende vil være reserve til Gard.

Annonse fra Obos-ligaen: