Signerte talent

18 år gamle Magnus Bækken fra Hallingdal har signert en treårskontrakt med Mjøndalen.

Annonse:

Angriperen, som bøttet inn mål for Hallingdal i 4. divisjon i fjor, fikk vise seg frem i treningskampene på starten av året. Han grep sjansen, ikke minst da han ble matchvinner mot Raufoss, og nå er papirene signert som gjør han til Mjøndalen-spiller de tre neste årene.

- Magnus er ambisiøs, hardtarbeidende og reflektert. I tillegg er han en veldig god offensiv spiller med stort potensiale som kan spille både som kant og spiss. Det er slike typer vi ønsker å ha i klubben. Nå har vi mange store talenter og det er et bevisst valg for oss, sier daglig leder i MIF Fotball, André Nevstad.

Bækken brukte sin andre dag på treningsleir i Spania på å binde seg til klubben. Nå venter en uke med trening før han skal tilbake på skolen på Gol. Der går han sisteåret på fotballinja.

- Det første halvåret må Magnus kombinere avslutningen på videregående med fotball hos oss, så det blir litt pendling i en periode. Men vi skal gi han tid og la han få fullføre skolegangen på en ordentlig måte, sier Nevstad.

MIFs nye daglig leder roser samarbeidet med Bækkens tidligere klubber.

- Det har vært en veldig god dialog med Hallingdal og de andre berørte klubbene hele veien og vi setter pris på at allle parter har vært løsningsorienterte, sier Nevstad.

Annonse fra Eliteserien: