U21-landslagsspiller klar for MIF

Lars Olden Larsen signerte for Mjøndalen.

Annonse:

Mjøndalen og KFUM er enige om en overgang for Lars Olden Larsen (21). Onsdag signerte han på en treårskontrakt med Mjøndalen.

- Jeg følte meg veldig ønsket og har drømt om å ta steget videre. Eliteserien har vært en drøm for meg og Mjøndalen føltes som det riktige valget. En klubb som er ganske lik KFUM hvor det er fin gjeng både i klubben og i og rundt laget. Jeg tror dette er et fint sted å utvikle seg videre. Ambisjonen min er å gjøre meg fortjent til en plass på laget, sier Lars Olden Larsen.

- Dette er en spiller vi har fulgt over tid. Han hadde en veldig god sesong i fjor hvor han også fikk debuten på U21-landslaget. En målfarlig, ung og ambisiøs type som passer veldig godt inn hos oss. Han har spennende ferdigheter og ikke minst veldig gode holdninger. Vi tror han kan slå til i Eliteserien og utvikle seg hos oss, sier daglig leder i MIF Fotball, André Nevstad. 

Lars Olden Larsen fikk sitt store gjennombrudd i fjorårets OBOS-liga hvor han scoret 9 mål fra sin midtbaneposisjon for KFUM. Olden Larsen ble belønnet med debut for Norge U21 samme høst og scoret i samme kamp hvor Sverige var motstander. Han står også med fire kamper for Norge G18. Olden Larsen spilte aldersbestemt fotball for moderklubben Årvoll og Vålerenga før han gikk til KFUM i 2016.

- Lars passer perfekt inn hos oss. Han er U21-landslagsspiller og har et stort potensiale. Samtidig har vi nytte av han fra dag én. Signeringen er også et bevis på hvilken retning vi skal som klubb. Det er fantastisk at vi har fått til dette og jeg gleder meg til å se han i brunt, sier hovedtrener Vegard Hansen.

Olden Larsen slutter seg nå til Mjøndalen og blir med laget når de lørdag reiser til Spania for en ukes treningsleir.

P.S. Faren til Olden Larsen er Åssiden-gutt, Øyvind Larsen.

 

Annonse fra Eliteserien: