Tokstad klar for MIF

Rutinerte Kristoffer Tokstad forsterker MIF-stallen.

Annonse:

Kantspilleren fra Lørenskog har en lang karriere bak seg i Eliteserien med spill for Sarpsborg 08 og Strømsgodset, men var ferdig i Drammen etter 2022-sesongen. Nå er det klart at karrieren fortsetter i brunt. 

Tokstad ankom nemlig Marbella i kveld og skrev under kontrakt ut året før han er klar for trening torsdag. 

 

- Han vil sette standarden

Hovedtrener Kevin Nicol er strålende fornøyd med signeringen:

- Jeg er storfornøyd med å få en spiller med så mye erfaring fra øverste divisjon inn i stallen. Han kjenner nivået vi må utvikle oss mot hvis vi skal ta steg som lag, og jeg ser frem til at han begynner å trene med oss. Han holder et veldig bra nivå sportslig, og vil også sette standarden for de yngre spillerne i troppen. 

Tokstad debuterte allerede som syttenåring i Eliterien for Lillestrøm i 2009, men endte opp hos naboene på Strømmen på lån i 2011. Gråtrøyene hentet ham permanent før 2012-sesongen, og etter å ha gjort sakene sine meget bra i Adecco-ligaen gikk ferden videre til Olavs by og Sarpsborg 08 i 2014. 

Også i Tippeligaen gikk det bra, og i 2016 bladde Strømsgodset opp hele fem millioner kroner for Tokstad. Til sammen ble det 139 kamper i Eliteserien for laget fra Gulskogen, men etter 2022-sesongen ble det klart at han var ferdig i blått – og nå skal han altså ikle seg den mer kledelige brune drakta. 

Ser for seg en offensiv rolle

Løpsmaskinen fra Romerike er også en anvendelig spiller som kan bekle flere posisjoner. Utenom midtstopper har vel Tokstad hatt de fleste rollene i et lag i Eliteserien, men Nicol ser for seg Tokstad i en offensiv rolle. 

- Vi ser ham hovedsakelig som ving, ja. Men han kan også spille både spiss og offensiv midtbane. Han har energi og fart, og spillestilen hans er perfekt sett opp mot hvordan vi ser for oss å spille fotball i 2023, sier hovedtreneren. 

Velkommen til MIF, Kristoffer Tokstad!

Annonse fra Obos-ligaen: