Ny Singh til MIF

Keerat Singh har både imponert og begeistret i flere av treningskampene så langt, og nå er det klart at han skriver under for MIF.

Annonse:

Tjueåringen fra Drammen har gått sine barnesko i Strømsgodset, men aldri fått sjansen i Eliteserien. Han var imidlertid meget sentral på drammensernes rekruttlag i fjor, og laget blant annet to mål da våre egne rekrutter tapte hele 1-9 på Marienlyst i oktober. Da skåret Keerat to mål, og til sammen ble det elleve nettkjenninger i Norsk Tipping-ligaen i 2022 på unggutten. Har også spilt sju G16-landskamper. 

Nicol: - Har masse potensiale

Også Kevin Nicol er en av dem som har latt seg imponere.

- Ja, han har gjort sakene sine bra etter at han kom for å trene med oss. Ikke bare imponerer han med sine offensive ferdigheter, men også med sine gode og positive holdninger, forteller hovedtreneren. 

Han har heller ikke noe mot å få en venstrebent offensiv spiller inn i stallen. 

- Hovedstyrken hans er egenskapen til å gå forbi en motstander på begge sider, og han gir oss mer variasjon offensivt siden han er venstrebent. Jeg tror han har masse potensiale som fortsatt kan realiseres og jeg ser frem til å følge utviklingen hans utover i sesongen. 

Keerat Singh har skrevet under på en kontrakt på halvannet år. Vi ønsker Keerat velkommen til MIF!

 

Annonse fra Obos-ligaen: