Takker av tre spillere

Tre unge spillere blir ikke med MIF videre.

Annonse:

Det dreier seg om Erik Hejer, Frank Bamenye og Magnus Bækken. To av de tre kommer fra klubbens eget akademi, mens Magnus Bækken kom fra Hallingdal FK før 2020-sesongen. 

Erik Hejer er målvakt og har ikke debutert for A-laget, men spilt 34 kamper for MIF2. Ved siden av spillergjerningen har han også tatt trenerutdannelse mens han har vært i MIF – og var nær ved å vinne interkretsen som ansvarlig for klubbens G16-lag i høst. Han forlater MIF fordi han er interessert i å spille førstelagsfotball og ser på sjansene for dette som større et annet sted.

Frank Bamenye er midtbanespiller og fikk med seg ti kamper for MIFs A-lag, både i Eliteserie, OBOS-ligaen og NM. Denne høsten har han vært på lån til Ørn Horten og markerte seg godt for de tradisjonsrike bruntrøyene i kystbyen. Magnus Bækken er også en utpreget offensiv spiller som fikk meg seg ni kamper på A-laget. Både høsten 2020 og denne høsten var han på lån i Notodden, hvor han var en viktig brikke i telemarkingenes sluttspurt som gjorde at de reddet plassen i PostNord-ligaen.

Kevin Nicol takker alle tre for innsatsen i MIF.

- Det er tre fantastiske fyrer som jeg har likt veldig godt å jobbe med. Jeg håper at hver av dem kan finne den rette klubben, spille førstelagsfotball og utvikle seg videre som fotballspillere.

Alle tre er spillere med gode holdninger som tålmodig har jobbet for å bli bedre for hver dag. I tillegg har de representert Mjøndalen IF på en strålende måte i mange sammenhenger. Vi ønsker alle tre lykke til videre!

Annonse fra Obos-ligaen: