Kjemper om interkretstittelen

MIFs G16-lag – ledet av Erik Hejer – er i førersetet om interkretstittelen. Og det hele avgjøres tirsdag kveld.

Annonse:

For da spilles siste runde i G16 Interkrets 2022, og Mjøndalen leder tabellen poenget foran Storm fra Skien og to poeng foran Sandefjord Fotball. Tirsdag kveld kl 20.00 spiller Hejers disipler hjemme på Consto Arena mot Eik Tønsberg, og med seier der er interkretstittelen i boks.

- Og det vil være en enorm prestasjon, sier Erik Hejer til miffotball.no.

For der andre lag i interkretsserien er spisset allerede fra tidlig alder, er MIFs interkretslag nemlig et breddelag som ikke har stort med klubbens elitesatsing for unge spillere – Sparebanken Øst-Akademiet – å gjøre.

- Innimellom har noen fra gruppa vår hospitert ved akademiet, og noen av de som har spilt lite kamper for lagene i akademiet har fått spille for oss, så litt samarbeid er det, men i hovedsak hører G16-laget til breddesatsingen i MIF, forteller Erik.

Lag basert på klubbens verdier

Det unge keepertalentet, som altså i tillegg har en trener i magen, gleder seg storveis over at et breddelag tuftet på klubbens verdier har mulighet til å konkurrere på et såpass høyt nivå, til tross for at de konkurrerer med lag som trener flere ganger i uka og har flere trenere i støtteapparatet.

- Men det er en utrolig fin gjeng å være trener for, sier han. – Vi er 38 fine gutter i gjengen alt i alt, og den utviklinga som alle har hatt det siste året har det vært moro å være vitne til, synes Erik.

Som mange vet, er Erik også klubbens andremålvakt og har sittet på benken i de aller fleste kampene til MIF i OBOS-ligaen i år i tillegg til å ha vært sisteskanse i 19 av andrelagets 26 kamper i Norsk Tipping-ligaen.

Har en plan B

- Målet mitt er fortsatt å bli en best mulig fotballspiller, men det er viktig å ha en plan B også. Derfor ønsker jeg å prøve meg som trener også. For om jeg ikke skulle lykkes som spiller, så har jeg fortsatt et brennende ønske om å jobbe innenfor fotballen.

Og vi ønsker Erik og G16-laget lykke til på Consto Arena – avspark er kl 20.00! Møt gjerne opp og støtt laget til seier i interkretsen!

Annonse fra Obos-ligaen: