Pellegrino årets spiller

Toppscoreren ble stemt frem i "Stein på stein"-kåringen.

Annonse:

Gjennom hele 2016-sesongen har Mjøndalen Fotball kåret banens tre beste spillere med henholdsvis én, to og tre steiner etter prestasjon. Den spilleren som har sanket flest steiner stikker til slutt av med prisen "Årets spiller".

I 2016 ble det Amahl "Pelle" Pellegrino. Prisen ble delt ut i forkant av sesongens siste hjemmekamp.

Se gutta prøve seg på Mannequin Challenge:


 

- Det setter jeg stor pris på. Sesongen min har vært litt opp og ned, så jeg har fortsatt en del å gå på. Men ekstra hyggelig da å bli satt pris på. Jeg lover en enda bedre sesong for min del neste år og forhåpentligvis også opprykk, sier Pelle.

Publikumsyndling

Pelle har høstet mye jubel fra tribunen med sine rykk, finter og ikke minst scoringer. Aller mest honnør kom da Pelle utførte en vipp, populært kalt "Bicycle flick", i bue over en Bryne-spiller på høsten. Da var det stående ovasjon på tribunen.

Får gratulasjoner fra lagkameratene
Får gratulasjoner fra lagkameratene

- Han er en publikumsyndling med sine ekstreme ferdigheter. Han har levert en god sesong, men jeg er enig med Pelle i at han kan bli enda mer stabil. Noe vi både håper og tror vil skje i 2017, sier hovedtrener Vegard Hansen.

Pelle stoppet på åtte mål i årets sesong og ble dermed toppscorer sammen med Erik Midtgarden. I likhet med Midtgarden har det også vært flere spektakulære mål. Mange husker nok målet mot Strømmen hvor Pelle rundet hele forsvaret før han trillet ballen i åpent mål.

- Vi visste hva slags spiller Pelle var da vi hentet han i fjor sommer. Og i år har han vist også fansen hva han kan. Vi har tro på at Pelle vil ha et mer stabilt toppnivå neste år, sier sportssjef Kenneth Karlsen.

Ros fra kapteinen

Pelle har beklet venstrekanten i store deler av sesongen. På samme side som back og kaptein Joackim Olsen Solberg. Han har bare lovord å si om kollegaen.

- Pelle er utrolig god til å komme til sjanser og vårt samspill på venstresida har bare blitt bedre og bedre siden han kom til klubben. En fortjent pris, sier "Jokke". 

Amahl Pellegrino

  • Født 18. juni 1990 i Drammen

  • Tidligere klubber: Drammen FK, Bærum og Lillestrøm

  • Antall kamper i brunt: 43

  • Delt toppscorer i Mjøndalen i 2016

Stein på stein

  • Deles ut 1, 2 og 3 steiner hver hjemmekamp

  • Den med flest steiner blir dagens MIF-gutt

  • Den med flest steiner ved sesongslutt blir "Årets spiller"

  • Juryen variérer fra kamp til kamp og er anonyme

 

 

Annonse fra Eliteserien: