jerv

Da var sesongen over

Ettmålstap i den utsatte kampen mot Jerv sendte oss ut av kvaliken.

Mjøndalen gikk til den utsatt 2. omgangen mot Jerv med ett mål under. Levermyr stadion var i langt bedre fatning denne gang og kampen gikk uten problemer.

Og allerede 10 minutter ut i kampen var det lik stilling. Stilson jaget en lang ball og slo tilbake til Sylling Olsen som hamret ballen i lengste hjørne. Nydelig mål og 1-1.

Jerv satte vinnermålet

Dessverre viste Jerv seg også farlige da Tony Brochmann fikk bredside et innlegg utagbart forbi Sosha Makani. Dermed måtte Mjøndalen jage igjen.

Det var nære på uavgjort på tampen. Makani kom opp på en corner på overtid og headet ballen i mål, men dommeren hadde allerede blåst for noe i feltet. Målscorer Sylling Olsen kom så nære man kan komme, men Jerv-keeperen gjorde en utrolig inngrepen på strek og fikk avverget.

Ville seg ikke på slutten

Mjøndalen hadde altså nok sjanser til å få med seg minst uavgjort, men hverken marginene eller dommeravgjørelsene gikk vår vei denne gang. Og dermed er sesongen 2016 over for bruntrøyene.

Jerv - Mjøndalen 2-1