Målfest i generalprøven

Farlige offensivt og viste fantastisk moral mot IK Start på Sparebanken Sør - Arena.

OBOS-ligarival IK Start var vår siste test før det braker løs på Consto Arena og seriestart mot Åsane om en drøy uke.

Quint Jansen var inne i start oppstillingen og re-debutere for oss. Ved sin side 17 år gamle Andreas Fotland og noe overraskende for mange Joackim Olsen Solberg.

Start åpnet best og styrte mye av banespillet, men vi var gode i presset og tok mer over etterhvert. Begge lag skaper sjanser i første omgang, men blir enten blokkert, skutt utenfor eller reddet av keeperne. Lagene gikk til pause i det som var en relativt jevn og tøff omgang.

Generalprøven tok virkelig fyr i andre omgang. Vi tok ledelsen ved Martin Rønning Ovenstad etter en knapp time, før Ik Start i løpet av 10 minutter snudde kampen helt på hodet og plutselig stod det 3 -1 på måltavla.

Vi viser fantastisk moral og kommer tilbake i kampen med redusering av  Kristian Lien på dødball og en utrolig frekk manøver fra Martin Rønning Ovenstad som setter opp årets aprilsnarr Joackim Olsen Solberg  til 3- 3.

Kunne scoret flere

- Gutta viser en fantastisk moral i dag. Vi slår tilbake fra 3- 1 til 3- 3 på bortebane og det er noe vi tar med oss videre. Vi fremstår tøffe i dag og det er meget gledelig at vi får betalt for det vi jobber med på feltet. Offensivt ser vi farlige ut hele kampen og kunne ha scoret flere mål. Defensivt var vi forberedt på at det kunne bli en tøff test i dag med flere spillere utilgjengelige, men vi så solide ut med Quint på banen sier Kevin Nicol.