Kenneth har fått ny jobb

Kenneth Karlsen vil bistå med videreutvikling av OBOS-ligaen

Annonse:

Kenneth Karlsen (46) hadde sin siste offisielle arbeidsdag i Mjøndalen på fredag. Da avsluttet han et drøyt 13 år langt engasjement i Mjøndalen.

I dag ble det klart at Karlsen inngår en avtale med Norsk Toppfotball (NTF). Han har takket ja til å gå over i ett års-engasjement for å jobbe med videreutvikling av OBOS-ligaen.

- Kenneth Karlsen er en av de mest kunnskapsrike fotball ledere i Norge. Det er ikke til å stikke under en stol at det å være klubbleder i OBOS-ligaen er særs utfordrende. Vi ser derfor veldig frem til at Kenneths kompetanse blir gjort tilgjengelig for klubbene. Han har en unik kunnskap som er nyttig fra styrerommet til gressmatta, sier Leif Øverland, administrerende direktør i NTF.

- Jeg gleder meg voldsomt til å møte klubbene og kunne bidra til deres utvikling. Prosjektets intensjon er å hjelpe og støtte både på praktiske utfordringer, men også utviklingen av organisasjonen. Kontroll av gress og garderober er ikke mitt oppdrag, men å bidra til prestasjonsutvikling i klubben er jeg opptatt av, sier Kenneth Karlsen, avtroppende leder i Mjøndalen.

Karlsen starter sitt engasjement 1. februar. Han kjenner klubbene og lederne godt slik at utviklingsarbeid kan iverksettes raskt og gjennomføres i tråd med klubbenes behov. Under Kenneths ledelse de siste 14 årene har Mjøndalen etablert seg som en referanseklubb og levert solide resultater. De har også vært en underdog i markedet som til tross for ressursgrunnlaget har levert gode resultater på og utenfor banen.

Annonse fra Eliteserien: