Fordeling tilskuere første hjemmekamp

Lørdag er det serieåpning på hjemmebane og 200 tilskuere får slippe inn. Les hvem som får tilgang.

Annonse:

Lørdag 20. juni kl. 18 er det duket for årets første hjemmekamp. Klubbene i Eliteserien har vært innstilt på tomme tribuner i seriestarten, men fredag kom nyheten om at man kan slippe inn 200 tilskuere i de første serierundene.

Til lørdagens kamp har Mjøndalen valgt å fordele de 200 plassene slik:

  • 80 plasser går til supporterklubben 3050 og stemningsskapene fans. Fordelingen gjøres av supporterklubben med vekt på syngende medlemmer med sesongkort.
  • 60 plasser fordeles på øvrige sesongkortholdere. Her blir det loddtrekning og de heldige blir kontaktet og må bekrefte at man ønsker å benytte plassen.
  • 60 plasser fordeles på samarbeidspartnere og interne gjester. Fordelingen gjøres av klubben.

Klubben har solgt rundt 1.000 sesongkort og det er dermed kun 20% som får tilbud om å gå på kamp.

- Det er en tilnærmet umulig øvelse å tilfredsstille alle og vi forstår dersom det er mange som er skuffet over ikke å få sett kampen på stadion. Vi har valgt å prioritere syngende fans for at laget i størst mulig grad kan få en slags hjemmebanefordel. Samtidig er mange av våre sesongkortholdere og samarbeidspartnere blant våre ivrigste, så dette har vært vanskelig. Alle er viktige for oss og vi håper alle har forståelse for måten vi har løst dette på, sier kommersiell leder Ole Sivertsen.

Les også: Dette er dine rettigheter som sesongkorteier

Det er fortsatt usikkert hva som er retningslinjene når neste hjemmekamp spilles søndag 28. juni. Og klubben ønsker å høste erfaringer av lørdagens kamp for senere fordelinger.

Samtlige tilskuere blir henvist til den nye tribunen, hvor syngende fans får plass på sør-enden av tribunen med inngang mot MIF-huset. Den andre halvdelen vil bli fylt opp av sesongkortholdere og samarbeidspartnere.

Annonse fra Eliteserien: