Kjære sesongkorteier

Dette er dine rettigheter og muligheter som sesongkortinnehaver.

Annonse:

Den nye hverdagen etter koronaviruset påvirker oss alle. For Mjøndalen som fotballklubb har det medført usikker økonomi og betydelig bortfall av inntekter. Dette har medført at våre spillere, trenere og ansatte har vært permittert. Nå er de fleste tilbake og vi gleder oss til endelig å få starte Eliteserien 2020.

Men det er ikke en ubetinget glede. For på tribunen kommer vi til å savne deg. Det blir spesielt å spille fotballkamp i Mjøndalen nå i starten, uten alle dere på tribunene som deler gleder og skuffelser sammen med oss. Som jubler, roper, klapper og skriker i takt med prestasjonene på banen. Men som alltid støtter oss – uansett om vi taper for Tromsdalen eller vinner mot Rosenborg.

Før koronaen traff oss rakk vi å selge mange sesongkort. Alle som støtter klubben med en fast plass bidrar til å styrke klubben økonomisk og er på den måten en viktig støttespiller. Hvert eneste sesongkort gir oss et bedre fundament og øker satsingen inn i en ny tøff Eliteserie-sesong.

Nå får vi muligheten til å slippe inn 200 av dere i den første hjemmekampen. Det er langt fra nok til å innfri alle ønsker og vi forstår at mange blir skuffet. Men 200 er likevel bedre enn ingen. Hvordan og hvem som får mulighet til å se kampene på stadion i starten kommer vi med egen informasjon om.

Vi håper at vi snarlig kan åpne opp stadion for enda flere, men vet ikke når det eventuelt blir en realitet.

Men det som er helt sikkert er at du som sesongkorteier vil få tilbud om å se kamp på stadion når muligheten byr seg. Noen få nå i starten og forhåpentligvis alle etter hvert.

Som klubb ønsker vi å være åpne og reale. Ikke minst mot våre mest trofaste fans – nemlig deg. Derfor ønsker vi å tilby deg to alternativer nå før sesongen starter:

  1. Refusjon av sesongkortet. Du får igjen pengene du har betalt for sesongkortet for i år. Ulempen er at du ikke har prioritet ved gjenåpning av tribunene.

Ønsker du refusjon, send en e-post til: [email protected] med beskjeden; Ja, jeg vil ha refusjon.

  1. Avvente og beholde sesongkortet. Da står du i køen ved gjenåpning av tribunene. Og du er med og støtter klubben i en økonomisk utfordrende tid. Du vil også få invitasjoner til egne arrangementer (visning av bortekamper etc.) når det tillates.

Ønsker du å beholde sesongkortet, trenger du ikke foreta deg noe.

Vi håper vi ser deg på stadion igjen. I mellomtiden; brun seier!

Med vennlig hilsen, alle oss i Mjøndalen IF.

Annonse fra Eliteserien: