Adrian ut 2024

Mjøndalen har forlenget kontrakten med Adrian Hansen ut 2024-sesongen.

Annonse:


Hovedtrenerens sønn kom fra Konnerud sommeren 2018, og i juni 2020 ble han en del av klubbens A-stall. Den høyreiste midtstopperen beskrives som en hurtig og spillende midtstopper som gjerne tar med seg ballen fremover. Sommeren 2021 fikk han sin debut i Eliteserien, og til sammen ble det seks opptredener på øverste nivå i fjor, hvorav tre fra start. 

- Vi er glade for å ha sikret oss Adrians tjenester i årene som kommer, sier ansvarlig for spillerlogistikk og assistenttrener på A-laget, Jan-Remi Dalen.

- Adrian er en moderne midtstoppertype med utpregede kvaliteter som vi har stor tro på at kan utvikle seg til å bli en toppspiller. Han er hurtig, god med ballen i beina og har et fysisk fortrinn med sin høyde. 2022-sesongen kan bli Adrians gjennombruddsesong i norsk fotball, legger Dalen til.

Sommeren 2021 uttalte Vegard Hansen til miffotball.no at sønnen kan bli bedre enn han ble, og senior vant tross alt NM og ble utenlandsproff. Mjøndalen IF er glade for at Adrian har valgt å skrive under en langtidskontrakt med oss, og vi gleder oss til å følge hans utvikling i årene som kommer. 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: