Mjøndalen Tannlegesenter ny samarbeidspartner

Mjøndalen tannlegesenter ble etablert i 1984 og drives i dag av tannlegene Stine Jevnaker og Sima Rafey.

Annonse:

I nyoppussede lokaler i Øvre Tverrgate 6. ligger Mjøndalen Tannlegesenter.  Her jobber  tannlegene Stine, Sima, Abid og Ragnhild, som har som målsetting å gi deg trygghet gjennom faglig kompetanse. De vet at mange har tannlegeskrekk og vegrer seg til å ta kontakt og motta tannbehandling. Hos disse tannlegene blir du møtt med forståelse, vennlighet og et ønske om å hjelpe.

Bare smil nå 

- Dette er et meget hyggelig tilskudd. Det er tøffe tider for mange, inkludert oss, så bare smil nå for at Stine og Sima ønsker å være med på laget. Vi skal sørge for å levere tilbake i form av god synlighet og gode opplevelser sier, salgs-og markedssjef i MIF Fotball, Morten Sørlie.

En god investering

- Vi synes det er hyggelig å bli en del av MIF-nettverket og har stor tro på at begge parter kan tilføre verdi i dette samarbeidet sier Stine Jevnaker. Viktigheten av synlighet lokalt, muligheter til å knytte relasjoner i nettverket og betydningen av å støtte opp om den gode jobben MIF gjør at vi ser på dette som en god investering sier, Sima Rafey.

Vi takker for tilliten ser fram til samarbeidet.

 

Logo-2-outline.png
 
Annonse fra Obos-ligaen: