Toyota Hokksund med videre

Fotballen i Mjøndalen er viktig for lokalsamfunnet og samler mange mennesker, da er det naturlig for oss å hjelpe de på reisen.

Annonse:

- Vi ønsker å støtte opp om de lokale idrettslagene og da er jo MIF med lange tradisjoner innen toppfotballen en spennende samarbeidspartner. Fotballen i Mjøndalen er viktig for lokalsamfunnet og samler mange mennesker, da er det naturlig for oss å hjelpe de med på reisen i håp om flere oppturer på Consto Arena i årene som kommer, sier daglig leder, Jørn Moen i Toyota Hokksund. 

Toyota Hokksund har adresse Sundmoen Næringsområde 1. Der jobber 26 ansatte, fordelt på salg av bil til private og næringskunder, i tillegg til verksted der man har en stor skade- og lakkavdeling. 

Trofast samarbeidspartner

Toyota Hokksund har vært en trofast sponsor av MIF Fotball i mange år, og synes samarbeidet også bærer frukter rent businessmessig.

- Vi føler at vi får mye igjen gjennom synlighet på stadion, kampdagsaktivitet, frokoster og turer sammen med andre samarbeidspartnere. Sammen med MIF skal vi skape de «beste kunde opplevelsene» avslutter Moen.

Vi takker for tilliten!

 

Hokksund_1linje_SG_RGB.png
Annonse fra Obos-ligaen: