6 magiske øyeblikk på Isachsen stadion

Isachsen Gruppen og administrerende direktør Kent Jensen ser tilbake på de siste to årene hvor hjemmebanen til Mjøndalen har vært Isachsen stadion og trekker frem sine høydepunkter.

Annonse:

 

12. mai 2015     Mjøndalen - Rosenborg

Vi kommer ikke utenom skalpen mot Rosenborg. Lille Mjøndalen mot kjempen Rosenborg. Det skulle ikke være mulig. Men i den perioden hadde laget en fantastisk energi og evne til å alltid komme tilbake. Først utligning til 2-2 før pause for så å score vinnermålet på overtid. Rhett Bernstein. En mann for de store anledningene. Vi jublet på tribunen som om vi hadde vunnet cupfinalen. Og det kunne vi gjøre med stolthet, for dette var en kamp og et resultat for historiebøkene.

30. august 2015   Mjøndalen - Strømsgodset

Eneste nedturen denne kvelden var resultatet, men resten stod til terningkast seks. Stappfulle tribuner, elektrisk stemning og en nerve man sjelden finner i en vanlig seriekamp. Men nå var jo ikke dette noen vanlig kamp, for det var to erkerivaler som møttes igjen på øverste nivå. Da Pelle utlignet fem minutter ut i andre omgang var lydnivået på Isachsen stadion så høyt at det trolig stoppet trafikken på Bragernes.

4. april 2016      Mjøndalen - Kristiansund

Serieåpning i OBOS-ligaen. ”Alle Gutta” hadde sjarmert oss både på og utenfor banen til tross for nedrykket. Optimismen rådet og alle var overivrige etter å komme i gang igjen etter vinterpausen. Etter en treg start tok det fyr på stadion i 2. omgang. Tre mål, med blant annet ett fra vårt eget talent Andreas Hellum, og seier mot Kristiansund ga oss den perfekte starten. 

18. september 2016     Mjøndalen - Ranheim

Mjøndalen jagde kvalikplass og fikk besøk av Ranheim, som vi så ofte har slitt mot. Men det skulle bli en festaften uten sidestykke. Seks vidunderlige mål og storseier. Hele 4-0 til pause. Den mest målrike kampen på aldri så mange år i Mjøndalen. Kronen på verket stod Erik Midtgarden for. Det femte målet var årets vakreste. Med venstrebeinet på halv volley klinket han ballen i lengste kryss. For et mål og for en kveld.

15. oktober 2016     Albjerk Cup

Ingen seriekamp den helgen. I stedet ble det arrangert Albjerk Cup for hundrevis av håpefulle fotballspirer. Sjelden har det vært så mye idrettsglede å spore på Isachsen stadion. Små bein med store drømmer. Og de fleste ble innfridd i løpet av den helgen. Bøttevis med mål etterfulgt av ville jubelscener. Finter, redninger og en kanskje en trøstende klem fra en lagkompis. Noen ganger er det mye å lære av de som kan aller minst. Og som forteller oss hva fotball egentlig handler om. 

Hele sesongen 2016

Jeg vil gjerne vike litt fra å beskrive ”ett øyeblikk” til å se samlet på ”èn prestasjon” fra årets sesong som har vært i særklasse den beste. Og det er fansen. Isachsen stadion har blitt et fort og en fryktet bortearena. Mye selvsagt takket være hjemmelagets prestasjoner, men kanskje enda mer på grunn av det trøkket og stemningen som fansen står for i samfulle 90 minutter – i hver eneste kamp. De har blitt mange og de har blitt høylytte. Og de synger og backer laget uansett hva det står på resultattavla. Så en stor takk til 3050 for at de gjør Isachsen stadion til det beste stedet for å oppleve magiske fotballøyeblikk.

Isachsen Gruppen – stolt samarbeidspartner

Isachsen Gruppen og Mjøndalen Fotball har hatt et tett samarbeid i mange år. Spesielt etter at planene for ny stadion begynte å ta form. Da var det naturlig å forene krefter for å få til det beste resultatet. Og vi er stolte av det vi har fått til sammen.

Samarbeidet handler likevel ikke om å bygge stadion. Det handler om å skape en arena for glede og mestring for alle i bygda. Og en møteplass for alle som er glade i klubben og hjembygda si.

Isachsen Gruppen tar på alvor slagordet ”Vi gjør det” og er opptatt av menneskene og lokalmiljøet. På samme måte som Mjøndalen. Og vi deler de samme verdiene.

Isachsen Gruppen

  • Norsk entreprenørkonsern

  • Stiftet i 1986

  • Base i Solbergelva

  • Sysselsetter over 600 personer

Annonse fra Obos-ligaen: