Walstad til Haugesund

På sin egen 25-årsdag er det klart at Nikolas Walstad forlater MIF til fordel for Haugesund.

Annonse:


 

Rælingen-gutten kom til Mjøndalen foran 2021-sesongen, og imponerte stort da han gikk rett inn på laget som venstreback. Utover høsten ble det også flere kamper som midtstopper, og Nikolas overbeviste også her. Han er en fysisk sterk og robust forsvarsspiller, som med sin hurtighet og styrke én mot én tiltrakk seg interesse fra flere etter sesongen.

Vegard Hansen skryter av sin tidligere elev.

- Vi hentet ham gratis fra Ull/Kisa og han har hatt en veldig fin utvikling hos oss. Nikolas er en tøffing som er vond å spille mot – han er sterk, rask og god én mot én. At han nå får muligheten til å gå til en klubb på et høyere nivå er morsomt for ham og en fjær i hatten for oss.

Og selv om dette er det andre spillersalget på kort tid i MIF, beroliger hovedtreneren fansen med at klubben ikke selger for enhver pris.

- Det gjør vi ikke. Vi har fått til en god avtale, og vi hadde ikke solgt ham dersom vi ikke hadde vært fornøyd med totalpakken. Dette gir oss midler til å utvikle oss videre som klubb, forteller han.

Nå er det altså FK Haugesund som er neste arbeidsgiver, og vi både gratulerer med dagen og takker Nikolas for innsatsen i brunt!


 

 

Annonse fra Obos-ligaen: