Vil du være med å fylle Consto Arena? - Gratis kronekamp mot Bryne-

Mjøndalen Fotball, sammen med fantastiske samarbeidspartnere og private bidragsytere, inviterer til «Kronekamp». Klarer vi å lage en skikkelig fotballfest på Consto Arena? Vær med å bidra, bare ved å møte opp til gratis kamp.

Annonse:

Prinsippet med Kronekampen er enkelt. Våre samarbeidspartnere og supportere bidrar med en sum per tilskuer, og du blir med og fylle stadion for Mjøndalen Fotball.

Flere måter å bidra

Dette betyr at privatpersoner og bedrifter som ønsker kan bidra med en valgfri sum for hver tilskuer som kommer på kampen. Alle pengene som samles inn, går til videre satsning i A-laget, og til Brun Framtid, herunder billettfond. Minste beløp for privatpersoner pr. tilskuer er 10 øre. Ved 2000 tilskuere blir da totalsummen man bidrar med 200 kr. Minstebeløpet for bedrifter er 1 kr. pr. tilskuer. Ved 2000 tilskuere blir da totalsummen man bidrar med 2000 kr..

BIDRA TIL KRONEKAMPEN HER!

Mjøndalen IF er bygd på dugnad, ærlig og hardt arbeid, samt bidrag fra våre samarbeidspartnere og fantastiske fans. Mjøndalen er ei arbeiderbygd, tuftet på samhold, innsats og solidaritet – eller som Gubbe sa:

«Lagånd, innsats og kameratskap må alltid gå foran».

 

På samme måte som vi ønsker å leve opp til Gubbes ord, ønsker vi å videreføre samholdet og kulturen i bygda, ved å også ta vår del av samfunnsansvaret. Kronekampen er et initiativ fra klubben, som sammen med supportere, frivillige, ansatte, sponsorer og spillergruppe ønsker å hjelpe klubben med å samle inn penger til «klubbkassa», samtidig som vi skal bidra til å gjøre fotballen tilgjengelig for alle. Både i form av gratis inngang til denne kampen, men også ved å styrke et billettfond, som vil gi enda flere i bygda gleden av å se fotball fra tribunen på Consto.

Nå ønsker vi hjelp av alle brune venner til å fylle Consto Arena, og på den måten skape en fantastisk dag og et minneverdig øyeblikk for alle som elsker klubben.

Kampbilletten er gratis for alle, men ikke bare er det gratis: Bare ved å møte opp, og å komme på kamp, er du direkte med på å bidra til at mer penger tilfaller både til lag og billettfond. Det finnes med andre ord mange gode grunner for å møte opp og støtte gutta våre denne dagen, og enda færre for å la det være.

Du kan hente ut billetter her eller i luka på kampdag. Vi oppfordrer alle til å hente ut billetter på forhånd for å unngå lange køer.

Premier i potten til de som bidrar. 

Etter kronekampen så trekker vi ut heldige vinnere som kan stikke avgårde med.

- Sesongkort 2024.

- MIF-skjerf.

- Signert hjemmedrakt 2023.

- VIP-kveld for 4 personer på valgfri hjemmekamp 2023/2024.

BIDRA TIL KRONEKAMPEN HER

Har du spørsmål til kronekampen eller trenger hjelp til registrering?

Ta kontakt med.

Morten Sørlie på 930 02 056 eller e-post [email protected]

Arne Ellevset på 900 10 857 eller e-post [email protected]

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 17.08.2023, oppdatert: 22.08.2023
Skrevet av: MIF Fotball