- Viktig at vi står sammen

Pewi fornyer samarbeidsavtalen midt i koronakrisa.

Annonse:

Pewi har vært en stolt samarbeidspartner av MIF Fotball i over 25 år. Faktisk preget Pewi-logoen drakta til a-laget da laget tilbragte noen år i 3. divisjon og slik har de vært svært viktige for satsningen.

Nå signerer Pewi en ny samarbeidsavtale med klubben. Til tross for usikre tider for pipespesialisten.

- Mjøndalen er ei lita bygd og idrett og næringsliv må hjelpe hverandre. Det er viktig at vi står sammen nå. Klubben er en viktig del av lokalsamfunnet. Derfor velger vi å fortsette vårt samarbeid med Mjøndalen selv om tidene er tøffe, sier daglig leder i Pewi, Kai Roger Brenden.

Mjøndalen har opplevd full stans siden midten av mars og derfor er beskjeden fra Pewi svært gledelig for alle i og rundt klubben.

- Koronaviruset har gitt klubben store utfordringer, ikke minst økonomisk. Derfor setter vi umåtelig stor pris på alle samarbeidspartnere. At Pewi nå velger å signere en ny avtale er helt fantastisk - men langt fra overraskende. De har vært en lojal partner i utrolig mange år, men ekstra gledelig er det jo at vi blir enige om en ny avtale nå i disse tider, sier kommersiell leder, Ole Sivertsen.

Pewi leverer alt av peiser og gjør jobben fra A til Å dersom du trenger reperasjon eller en ny peis eller pipe til huset. Vi oppfordrer alle våre tilhengere å benytte Pewi.

Les mer på Pewis hjemmesider

- Vi er, som mange andre, påvirket av pandemien, men gjør vårt beste for å være godt rustet når dette er over. Vi ønsker å oppfordre folk til å bruke lokale leverandører for å holde næringslivet og arbeidsplasser i gang, sier Brenden.

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: