Videre til tredje runde

Mjøndalen gjorde jobben borte mot Pors i NM.

Vegard Hansen valgte å spare flere spillere fra start i andre runde av NM. Jokke, Occean, Brochmann, Latifu og Jansen var henvist til benken. I stedet fikk blant andre Alexander Betten Hansen og Dagur Thorhallsson sjansen fra start.

Pors holder for tiden til i 3. divisjon og har startet sesongen med tre seire og tre tap. For øvrig samme nivå som MIFs andrelag.

De tilreisende fikk en god start på kampen da Sondre Solholm headet MIF i føringen etter sju minutter.

Dessverre visste også Pors` toppscorer hvor målet stod. Granit Shala prikket inn 1-1 etter et flott raid på høyrekanten. Tre minutter senere var Mjøndalen tilbake i føringen ved Fredrik Brustad. Han spaserte inn et lavt innlegg fra Vetle Dragsnes.

I andre omgang fikk begge lag hver sin straffe. Liseth satte de brunes i kassa og nevnte Shala scoret på hjemmelagets straffe. Punktumet kom ved Jibril Bojang som utnyttet et svakt tilbakespill og scoret kampens siste mål drøye 20 minutter før slutt. Dermed endte det 2-4 og avansement for Mjøndalen.

Kampens mest spektakulære (og ikke på noen positiv måte) var da Jonas Sandnes valgte å gå for en takling i knehøyde på Fredrik Brustad. Ballen var bortimot 20 meter unna der taklingen fant sted. Heldigvis bommet ikke Sandnes bare kraftig på ballen, han traff eller ikke Brustad nevneverdig. Heldig var han også da dommeren rotet med kortstokken og kun fant frem det gule kortet.