Ut med et smell

To perleskudd og ett hodestøt sendt Mjøndalen ut av cupen.

Etter en mager periode i serien, smakte det godt med kvartfinale i NM for Mjøndalen. Og Vegard Hansen benyttet cupen til å endre litt på laget. Fredrik Brustad, Pontus Silfwer og Olivier Occean fikk hvile, mens Alexander Betten Hansen og Jacob Bergström startet som henholdsvis kant og spiss.

Mjøndalen var det førende laget på Consto Arena i starten av kampen, mens det var bortelaget som stod for sjansene. Et hurtig og effektivt Haugesund satte en støkk i semifinaledrømmen allerede etter et kvarter. Thore Pedersen traff på et langskudd og ballen fant nettet.

De brune fortsatte å male på, men klarte ikke å score før pause.

Mjøndalen fortsatte å slite med å finne ut av Haugesund-forsvaret i 2. omgang. Og i stedet for utligning kontret bortelaget. Inne i boksen lurte Martin Samuelsen bak ryggen på Quint Jansen. Dermed fikk han overtaket i hodeduellen på bakre stolpe og stanget inn 0-2.

Mjøndalen hadde krefter til en sluttspurt og øynet håp da Olivier Occean kranglet inn 1-2. Men kun to minutter senere vippet Haugesund frem nok en kunstscoring og da var kampen i realiteten over.

En blyting kveld for alle som er glad i Mjøndalen. En ørliten trøst på tampen må være at det ikke ga noe utslag på tabellen i Eliteserien. For der har de brune ingen poeng å miste.