fotland

Unggutt gis kontrakt

2006-modellen Andreas Fotland har signert kontrakt med MIF.

Annonse:

Til tross for sin unge alder har Andreas allerede vært med A-laget på trening og fått bra med spilletid i begge treningskampene så langt. Midtstopperen spilte en halvtime mot Fredrikstad og fikk hele andre omgang mot Eik forrige lørdag.

Jan-Remi Dalen er ansvarlig for spillerlogistikk i MIF, og forteller at Andreas et spennende talent.

- Han har som nevnt allerede hospitert hos A-laget på trening og har fått spilletid i treningskampene. Selv om han ikke har fylt seksten år enda, biter han godt fra seg i møte med eldre og fysisk med utviklede spillere, og han har et stort potensial, forteller Dalen om bakgrunnen for signeringen.

- Voksen og hardtarbeidende

Toppspillerutvikler og MIF2-trener Eirik Sande Kristoffersen beskriver Andreas som en voksen og hardtarbeidende type.

- Ikke bare utmerker han seg ferdighetsmessig, men også med gode holdninger. Han er en smart og spillende stopper som har sin styrke i å gå forbi ledd samtidig som han har en god pasningsfot. Gjennom sine opptredener både på trening og i kamp med A-laget har vi sett at han er lærevillig og raskt tilpasser seg nivået han møter, sier Kristoffersen da vi ber ham fortelle mer om unggutten.

Andreas blir med dette den yngste med proffkontrakt i MIF siden Martin Rønning Ovenstad. Vi gratulerer og gleder oss til å følge ham videre i mange år enda!

Annonse fra Obos-ligaen: