Uavgjort og tap for Mif U15 mot EA

Dobbeltkamp mot EA søndag

I tillegg til de nasjonale tiltakene, sonetreninger, sonekamper og nasjonal G14 har de respektive klubblagene mange kamper, så det er i perioder en kabal å få tid til spille akademikampene. Både EA og Akademiet hadde endel utfordringer med skader og forfall, men vi valgte likevel å gjennomføre kampene.

06-gruppa presterte variabelt denne formiddagen. Det kunne virke som skuldrene var litt høye med mange feilpasninger og lite bevegelser. Motspillet var heller ikke nevneverdig bra så kampen ble en kvalitativt svak affære med uavgjort som sluttresultat. Greit nok ut fra spill og sjanser selv om U15 kanskje var et hakk vassere i 2. omgang. For Mjøndalens side var det Moussa Jabeth som satte inn utligningen 10. minutter før slutt.

05-kampen ble en litt spesiell kamp der EA litt ut av det intet fikk 2 kjappe mål. En straffe og et mål der vår keeper mener de skyter ballen ut av hendene på han. Sjansene var ikke altfor mange i omgangen, men noen balltap fra vår side ga de noen overganger som de utnytta. Uansett var 4-0 til sidebytte litt flatterende. Ser man bort fra målene var det en mye jevnere omgang enn resultatet skulle tilsi.  2.omgang startet greit fra vår side, der vi stramma opp duellspillet og var godt med i kampen. Etterhvert som omgangen skred frem mistet vi gradvis mer grepet på kampen, og de spilte litt rundt oss (noen bein begynte bl. å bli slitne da noen 06 spillere bl.a måtte spille dobbelt for oss).  Det var også veldig synlig at det var første gang denne ellveren spilte sammen, og det manglet mye på struktur og fasong. Likevel fikk vi produsert noen sjanser, og det var 100% fortjent at vi fikk et mål ved Chrisander Sørum. Da vi så ut til å vinne 2. omgang misset vi dessverre på et gjennomspill der vi var i numerisk balanse 2 vs 1, men helt ute av posisjon.

Vi tar med oss det positive fra kampene og jobber på videre. Nå er det nasjonal g14 kamp mot Trøndelag på lørdag, og nasjonale tiltak ukene etter. I tillegg er det vanlige akademitreninger mandag, onsdag og fredag neste uke. Med andre ord mange gode utviklingsarenaer.