Uavgjort i Spania

Jokke skrudde inn 2-0, men Mjøndalen maktet ikke å holde på ledelsen.

Kampen var kun fire minutter gammel da Mjøndalen ble tilkjent straffespark. Dette omsatte Christian Gauseth i 1-0-ledelse.

Svenskene lagde også en rekke frispark. Det éne, fra omtrent tjue meter, skrudde Joackim Olsen Solberg på lekkert vis i krysset. Da stod det 2-0 til Mjøndalen. Og kampen var så og si et eneste langt MIF-angrep.

Norrby fikk til noen smule overganger i første omgang. Til slutt satt også scoringen. Et lavt og hardt innlegg foran mål klarte ingen å klarere. I stedet satte Norrby inn reduseringen.

Det var også pauseresultatet. Vegard Hansen valgte å bytte nærmest hele laget i hvilen.

De siste 45 minuttene var langt mindre dominerende fra Mjøndalens side. Og Norrby scoret både én og to ganger, som ga dem 3-2 ledelse midtveis i omgangen.

Men kort tid etter var Jibril Bojang på rett sted til rett tid inne i feltet og bredsidet inn et innlegg fra venstrekanten. 3-3, som også ble sluttresultatet.

Mjøndalen - Norrby IF 3-3 (2-1)

• 1-0: Christian Gauseth (str. 4)

• 2-0: Joackim Olsen Solberg (24)

• 2-1: Ukjent (43)

• 2-2: Ukjent (64)

• 2-3: Ukjent (66)

• 3-3: Jibril Bojang (69)