NG19: Sandefjord-MIF 2-2

Hentet seg opp i 2.omgang,

Lørdag 23/6 var det duket for ny kamp i Nasjonal G19 serien – denne gang var det bortekamp mot Sandefjord.

Følelsen til trenerne før kampen var litt urolig, da vi måtte forandre litt på laget som følge av at Martin B måtte gå av oppvarmingen. Vi har for øyeblikket litt tynt med midtstoppere og vi valgte å sette Ari ned fra ankerrollen til midtstopper. Kampen bølget litt frem og tilbake de første minuttene, med noen sjanser til hver av lagene, men etter hvert fikk vi problemer på midtbanen med fotrappe Sandefjord spillere, som enkelt dro av våre spillere og fikk store rom å boltre seg i. 1-0 til Sandefjord kom etter en halvtime hvor spissen stakk i bakrom og fikk skutt fra skrått hold under press fra en midtstopper. 2-0 kom 4 minutter senere hvor en Sandefjord spiller får tid på seg til å tuppe ballen i lengste hjørne fra 10-12  meters hold.

Etter dette gjorde vi et par bytter og fikk Ari opp på midten igjen, da fikk vi mer kontroll på kampen de siste 10 min av første omg, men uten at det ble noen mål.

Vi var enige i pausen om at dette ikke var bra nok og at vi skulle fortsette med høyt press i 2. omg.

Det betalte seg med en gang og Tony puttet etter et par minutter – 2-1, nå var vi på hugget og 7 min senere kom Frank inn fra høyre og bøyde ballen opp i lengste hjørne – 2-2.

Etter dette jevnet kampen seg noe ut og begge lag hadde sjanser til å sette inn et vinnermål. Sandefjord var nok nærmest med to skudd i stolpen. Mot slutten var det for en gangs skyld vi som var mest slitne, men vi holdt helt inn og sluttresultatet ble 2-2. Det har nok vært stor belastning på G19 spillerne den siste tiden, noe man kunne se i kampen, hvor energien ikke er helt på topp.  Det gjør at vi nå er 2 poeng bak Tromsø i toppen av tabellen, men vårsesongen er gjennomført med 8 seire 1 uavgjort og 1 tap – det er mer enn godkjent. Neste kamp er Godset på Marienlyst fk søndag kl 14.00 – Dette er jo mini «Ælv-classico» og Godset er nok ute etter å revansjere tapet fra første seriekamp, som vi vant 2-1. Etter denne kampen så tar vi ferie frem til 19/7 – da har vi 1,5 uke med trening før vi møter Tromsø på Isachsen stadion 29/7 kl. 14.00.

Møt opp på Marienlyst fk søndag og hjelp oss med 3 nye poeng.