U17 videre i NM!

Sandefjord-MIF U17 2-3

Mål MIF: Jonas Holthe, Jonathan Skogestad og Nils Tommy Nilsen.

Vi leder litt heldig 1-0 til pause. En omgang med store sjanser til begge lag. De har nok litt flere enn oss, Veldig mange av sjansene til begge lag kommer etter store feil i eget lag. Vi scorer etter å utnytte en slik feil. 2 omg starter med at vi brenner en straffe. Istedenfor 2-0 så scorer de rett etterpå og blir 1-1. Etter det så kommer vi mer og mer inn i kampen og styrer . Vi scorer et veldig fint 2-1 mål og Nils Tommy revansjerer straffebom med å score på en ny straffe og vi får 3-1. De scorer 3-2 i siste sekund. Når vi leder så spiller vi fornuftig og bra i store deler, men også urutinert og dristig. Når vi lokker dem frem på banen så spiller vi inn i midten og pådrar oss brudd istedenfor bak de der det er enorme rom. Vi lager også noen dumme frispark som gir de muligheter de ellers ikke ville ha fått.

Men en ny god seier. Bra arbeidsmoral og laget er litt mer i flyt igjen.