U17-seier i Interkrets

Slo Pors 4-1 hjemme

Annonse:

Mjøndalen U17- Pors 4-1 (2-0)

Johansen 2, Skare 1 og Hussain 1.

Laget: Lars Lekkas, Henrik Martinsen, Mats Nedberg (Henrik C. Veheul fra 60), Philip Szkutnik, Elias Olsson, Armin Duric, Andre Bjørnstad, Daniel Bråthen(Benjamin Bergland fra 40), Daniel Skare (Jonathan Alsaker-Arentz fra 40), Jim Johansen(SebastianTroung fra 68), Philip Wang Jørgensen(Mikail Hussain fra 60),

Gutta viste for seg selv at de kan spille bra mot de «antatt» beste lagene i interkrets. Pors kom fra en sterkt 4-1 seier mot våre naboer fra Lier, og mønstret etter trenerens utsagn et reint 03 lag denne kvelden. Det er veldig positivt for oss å matche oss mot fysisk sterke lag (utviklende) og vi viser at vi har tatt steg i rett retning. Vi er med i duellspillet og viser ferdigheter strukturelt og med ball som matcher dette nivået bra.

Den siste perioden har vi hatt fokus på frispilling bakfra og vi ønsket å sette i gang bakfra så ofte som mulig. Det var bra å se at vi klarte å spille oss ut med god presisjon. 2-0 målet kan være et bilde på  da vi fikk til en god spillvending bakfra som åpnet opp rommet motsatt. Fra rettvendt spiller i motsatt mellomrom ble ballen slåttt il Braathen som stussa videre til Jim som var satte den kontant i mål. Strukturelt gjorde vi noen justeringer defensivt som ga oss bedre balanse når vi angrep. I tillegg funket det høye presset godt. Både 3-0 og 4-1 kom som en konsekvens av ballvinning og gjennombrudd mot et ubalansert Pors-lag.

Annonse fra Eliteserien: