Konnerud- Mif U17  0-5 (0-3).

Mål: Philip Szkutnik, Armin Duric, Elias Olsson, Jim Johansen, Andreas Sørum.

Laget: Leo Andersen, Sebastian Troung, Henrik Martinsen, Elias Olsson, Mikal Hussain, Jim Johansen, Henrik C Verheul, Benjamin Bergland, Lavrans Borgen, Armin Duric, Andreas Sørum, Chrisander Sørum, Filip Szkutnik, Haakon Nyhus, Andre Bjørnstad, Philip Jørgensen.

Gode prestasjoner mot Konnerud.

Overkjøring mot Konnerud på deres hjemmebane etter 9-3 seier mot Slemmestad var litt i overkant i interkretskvalikken. Gutta ville vise at de hadde et tempo og et ferdighetsregister som var bedre enn motspillet, og responderte umiddelbart gjennom å ta tak i kampen. Det skulle ikke gå mer enn noen minutter før Filip var på ferde i feltet etter innlegg som han satte kontant i mål.

Mjøndalen fikk trent på frispilling bakfra og fikk både vist gode spillvendinger etter bearbeiding bakfra og gjennombrudd på siste tredjedel . Morsomt å se at vi også klarte å spille av press så bra på små avstander og at vi tok de gode løpene inn i rom 1 og 2 når vi fikk motsatte bevegelser og rettventde spillere i mellomrommet.

Det ble skapt veldig mange målsjanser, men et frisparkmål og en suser fra Elias fra 16 meter ble den produktive beholdningen de første 45.minuttene.  I 2 omgang fokuserte vi på ny kamp med de samme målene både som lag og til enkeltespillerne. Alle byttene i pausen gjorde ikke  nevneverdig utslag på banespillet. Det var Mjøndalen som styrte begivenhetene fra start til slutt.  Konneruds forsøk på å slå direkte i bakrommet etter ballvinning ble godt nøytralisert i 2 omg, og gutta kjørte angrep på angrep. To mål i 2.omg  av Andreas Sørum og Jim Johansen var i underkant på uttelling etter mye fint spill. Uansett ble det en komfortabel 5-0 seier  etter 9-3 i kampen forut i kvalikken.

Det som har vært bra i de siste kampene er at vi viser attitude på basisen...innsats. Gutta har vist 100% i store deler av den tida jeg har blitt kjent med de...dette er en god start og et utganpsunkt som må ligge i bunn for videre utvikling på fotballferdigheten. Vi gleder oss til fortsettelsen. Første utfordingen er formidabel i Viking i nasjonal serie på lørdag.

Vi har trua at fokus på detaljer og helhet vil gi positive resultater også på den høyeste ferdighetsarenaen.