Kval interkrets
MIF U17-Strømsgodset 2-2
Mål: Jim Johansen og Philip Jørgensen.

Prestasjonene til våre gutter denne kvelden var god på innsats og trykk, men varierende på fotballferdigheten.

Kampen var ikke mer enn 2 minutter gammel da en lang ball ble slått opp i deres boks. Etter en duell som Andreas Sørum vant, falt ballen ned til Jim som spilte fri Jørgensen som med sikkerhet satte den nede til høyre for en sjanseløs godsetmålmann.  Etter målet ble vi litt passive i ballpresset og tapte flere en vs en situasjoner. På 1-1 målet fikk en godset spiller gjennom 5 mann før han er alene med Leo. 2-1 kom like etter på en corner der vi er alt for passive i boksen. Gutta kom likevel tilbake og fikk utligningen før sidebytte ved Jim. En ball ble vendt diagonalt fra Andre til Jim som tok den med i medtak, forserte to mann før han sette den i nettaket, en fortjent utligning. De siste 15 minuttene av 1. omgang kontrolte vi kampen bra, og hadde ballen mye.

2. omgang måtte Jørgensen ut med sykdom og vi mønstret et veldig ungt lag sammenlignet med godset gutter. Mange dueller ble desssverre tapt og vi spilte oss i vanskelige situasjoner gjennom dårlige valg med ballen. Innsatsen var likevel god og gutta ga alt i situasjonene i egen boks. Hadde vi utbyttet noen av våre overganger bedre ville alle tre poengene havnet i Mjøndalen, men gode kontringer manglet den siste pasningen til fri Mif gutt. Når man analyserer 2.omgang burde vi ha vunnet, men uavgjort var heller ikke feil på en litt mørk dag prestasjonsmessig. Nå gjenstår en kamp av årets IK  og med uavgjort eller seier i siste kamp blir laget avdelimngsvinnere i Buskerud. Før det er det imidlertid nasjonal kamp mot selveste Rosenborg på Consto arena. Kampen spilles lørdag 08.06. kl 14.30.