Jann Rindsem og Lars Granaas tilbake i MIF

Les mer Sparebanken Øst akademiets U15 gruppe

Annonse:

U15-gruppa har ansvar for å rekruttere spillere videre inn til U17 og U19 gruppa i Spb.Øst akademiet.

Jann Rindsem
Jann Rindsem

Jann Rindsem er tilbake i MIF for tredje gang og går inn i sin 7.sesong i klubben. Verdalingen har siden sist operert som trener for Verdal og Runar på seniornivå. Rindsem som tidligere har trent både rekrutt, junior og guttelag i MIF skal kombinere lærerjobb på fulltid med hovedtrenerjobb for U15-gruppa. 45-åringen har UEFA-A lisens.

Lars Granaas
Lars Granaas

En annen gammel kjenning er også tilbake. Lars Granaas har lang fartstid som spiller på øverste nivå for MIF og SIF.  Flere u-landskamper og prøvespill i Man.united står også på merittlista. 39-åringen som snart blir 40 skal kombinere jobb i Stoppen SK med spillerutviklerjobb på MIF U15. Har snart UEFA-B lisens

Stian Bråten
Stian Bråten

Stian Bråten er ny i MIF dette året. Stian er opprinnelig fra Gol og studerer i Bø. Snart i boks med UEFA-B lisens og med som spillerutvikler på U15.

Vazjwar Matin
Vazjwar Matin

Vajzwar Matin har en mastergrad i Idrettsvitenskap med fordypning i temaet «Fotball og Talentidentifisering» i Molde. Klar sin 2.sesong i MIF. Trener også G19-laget til ROS. Har UEFA-C lisens.

Bjørn Øivind Røraas er også med i trenerteamet. Presenteres i egen sak om U19.

Tom Inge B. Israelsen
Tom Inge B. Israelsen

Han som har ansvaret for organiseringen i U15-teamet er rekruttert fra MIF`s egen barnefotballavdeling. Tom Inge Brandvold Israelsen er fra Solbergelva, men tilflyttet Mjøndøling. 39-åringen som også snart blir 40 kombinerer denne rollen med ny jobb som daglig leder på MIF`s IFO fra 1.mars.

U15 gruppa trener 3 dager i uka, pluss treningskamper i helgene. Gruppa består primært av hospitanter fra hele Buskerud, men også andre fylker.

U15 har i tillegg ansvar for satelitt, MIF extra(fra 1.mars) og eliteturneringer som MIF er påmeldt i aldersklasse 12-15 år.

U15`s primærfunksjon er å scoute og å trene spillere som kan ta steget inn i U17-troppen. Vi er strålende fornøyd med sammensettingen av et meget komptent team som skal forvalte den oppgaven i 2019.

Annonse fra Eliteserien: