Trofast MIF-supporter stakk av med cruise-premie

Hovedpremien i MIF-Lotteriet gikk til 82 år gamle Johan Buttedahl.

Annonse:

Tradisjonen tro skjer hovedtrekningen i MIF-lotteriet rett før jul. Så også i år. Lotteritilsynet har denne gangen trukket ut lodd nummer 107 tilhørende Johan Buttedahl fra Hokksund som vinner av ukescruise for to personer i Karibien.

Johan er kjent for mange som eks tannlege- og stortingspolitiker fra Hokksund. Som MIF-supporter er han på ingen måte "eks.", men i et livslangt kjærlighetsforhold. En usedvanlig fortjent vinner av hovedpremien da Johan har vært med i lotteriet siden oppstarten, men aldri tidligere vunnet.

Selve overrekkelsen av gavekortet fra Reisecompaniet ble gjort på caféen "Fru Olsen" i Hokksund torsdag formiddag hvor Johan nærmest daglig er å treffe i engasjerte samtaler med gode kamerater. Kenneth Karlsen med gavesjekk, supporterutstyr, blomst og gode ord til Johan. Påfølgende applaus og stor stemning rundt kafébordene. En overrasket og glad vinner takket for premien og benyttet selvsagt anledningen til å oppdatere seg på siste nytt før 2018-sesongen.

MIF Fotball ønsker alle loddkjøpere God Jul og Godt Nytt År. Nåværende lotteri fortsetter ut februar før nytt "loddår" starter i mars. Vi kontakter dere i februar og håper alle blir med oss på nye 52 ukentlige trekninger. Alle inntekter fra lotteriet går inn i finansieringen av fotballakademiet vi har for unge talenter.

Annonse fra Eliteserien: