Tre perler sikret tre poeng

Mjøndalen avsluttet siste hjemmekamp i serien med et kremmerhus.

Siste hjemmekamp for Mjøndalen i OBOS-ligaen på Isachsen Stadion var mot Levanger.

Hjemmelaget med avsparket i denne 29.serierunden i OBOS-ligaen, da så de brune sitt snitt til å storme i angrep og etter 52 sekunder var Bojang i anmarsj innenfor Levangers 16-meter og satte enkelt inn 1-0 etter en flott enkeltmannsprestasjon.

Dette hadde vel ikke noen av lagene sett for seg.

De brune fortsatte presset

Kvarteret etter målet fortsatte hjemmelaget og kjøre på. Levanger lå bakpå og tok imot og så ut til å føle seg komfortable med det.

Levanger fikk sin første sjanse kom etter snaut 20 minutters spill, men ballen strøk stolpen og ut til utspark.

Hjemmelaget fortsatte å styre kampen som de har gjort hittil denne sesongen ellers var det ikke vært alt for mye og ta tak i.

Annullert for gjestene

I det 42. minutt fikk omsider Levanger ballen i nota. Robert Stene dundret ballen bak Sosha Makani men ble avvinket for offside - til Levanger-fansens store fortvilelse.

Det stod fortjent 1-0 til pause.

Hjemmelaget fikk corner i det 52. minutt og hvem andre enn Quint Jansen var det som raget høyest og la på til 2-0!

Gjestenes redusering

10 minutter senere fikk gjestenes Joachim Osvold muligheten etter en retur, han tok vare på sjansen og banket inn reduseringen etter 61 minutter. 2-1!

Etter 76 spilte minutter dukket han opp, den godeste Amahl Pellegrino! Fyret løs like utenfor 16-meteren i kjent stil og ballen curlet i krysset. Oppskriftsmessig scoring fra toppscoreren!

Etterlengtet gjensyn

Da var Vamouti Diomande endelig tilbake på gressmatten igjen, etter et langt fravær med kneskade fra april 2015 entrer han Isachsen Stadion, ble klappet og synget inn som den helten han er! "Dio" var tilbake!

På overtid kom Mads Gundersen seg på skuddhold fra 25 meter. Skuddet var hardt, men gikk rett på keeper. Og mer skjedde ikke, dermed 3-1-seier til de brune.

• Midtbane: Mathias Fredriksen (Henrik Gulden 88) - Christian Gauseth - Mads Gundersen

• Angrep: Jibril Bojang (Magnus Sylling Olsen 65) - Andreas Hellum - Amahl Pellegrino (Vamouti Diomande 84)