Tomålstap mot Vålerenga

Etter en jevn første omgang, var bortelaget best i treningskampen.

Mjøndalen tok i mot Vålerenga til treningskamp med under to uker igjen til seriestart.

Første omgang ble ikke så begivenhetsrik og det var to jevngode lag på banen. Mjøndalen var kanskje hakket nærmere et ledermål, men de helt store sjansen uteble før pause.

Etter hvilen fikk Vålerenga spillet til å sitte mer og kombinerte flott da Vilhjalmsson fikk bredside inn 1-0 fra kloss hold.

Se bildegalleri fra kampen:

Utover i kampen kom byttene som perler på ei snor og kun Lars Olden Larsen, Markus Nakkim og Sosha Makani spilte hele kampen ut.

Bortelaget gikk opp i tomålsledelse med sju minutter igjen på klokka. Finne lurte inn ballen fra kloss hold.

Utifra sjanser og spill hadde muligens Mjøndalen fortjent et trøstemål på slutten. Innbytter Andreas Hellum kom nærmest etter en corner, men skuddet ble reddet på strek.

Samtidig ikke stort å si på at Oslo-laget gikk seirende ut av denne treningskampen, da de viste seg bedre enn Mjøndalen etter pause.

Mjøndalen - Vålerenga 0-2 (0-0)