Høstjakta i gang for MIF2

Mjøndalens rekrutter tok med seg tre nye poeng hjem fra Konnerud mandag kveld.

Konnerud - MIF 2 1-3 (1-3)

Siden Modum tapte poeng før helga, ville vi befeste ledelsen på tabelltopp med seier mot laget fra Drammen. Og vi kom godt i gang.

Allerede i det sjuende minutt skåret Sebastian Hansen da vi fikk et indirekte frispark inne i Konneruds sekstenmeter. Det pleier ofte å være vanskelig å skåre i slike situasjoner, men Konnerud-muren brast og klarte ikke stå imot kapteinens harde skudd.

Vi fortsatte kjøret mot motstandermålet, og hadde to skudd i metallet før Martin Bøthun på lekkert vis stanget inn 2-0 etter et hjørnespark.

38 minutter hadde gått da Mads Gundersen fikk ballen inne i boksen og kontrollert satte inn Mjøndalens tredje mål for kvelden. Med målgivende pasning på de to første målene endte han dermed opp med et slags målpoenghattrick, dersom noe slikt finnes i fotball (hvis ikke har vi innført det nå).

Mjøndalens keeper George Bokwé var tilnærmet arbeidsledig de første førti minuttene, men så fikk Konnerud et straffespark som muligens var noe billig. Det ble imidlertid ekspedert i mål, og de klarte også å skape et par halvsjanser til før pausesignalet gikk. Likevel – vi kunne si oss godt fornøyd både med spill og resultat.

Andre omgang ble jevnere. Konnerud satset fra start og håpet på en tidlig skåring som virkelig ville tenne kampen igjen. Det lyktes de ikke med, og etter hvert tok nok kreftene slutt også. Vår ledelse var derfor aldri virkelig truet, og vi hadde nok fortjent flere mål.

Men det ble det ikke – sluttresultatet ble dermed 3-1, og da leder vi med fem poeng før toppoppgjøret på Isachsen Stadion torsdag 9. august. Avspark kl. 19:00 – møt gjerne opp!