Tøff motstand for U17 i Nasjonal G16

Mjøndalens U17 har hatt en tøff reise i årets Nasjonale G16 sesong sålangt. Det nasjonale nivået er høyt og kampene blir i så måte referanser på hvor nivået ligger. Vi ser imidlertid at det er fremgang å spore rent prestasjonsmessig, selv om resultatene fortsatt er nokså stygge. I kampen lørdag mot Rosenborg ble det også totalt sett vanskelig, men spillerne skal ha for at de aldri gir opp og står på helt ut.

Rosenborg scoret hele 5 av 7 mål etter dødball hvor to av de kom på straffespark. 0-3 til pause ble til 1-7 til slutt mot et lag som har slåttMolde og Bodø Glimt med store siffer siste uker. Mål for MIF ble satt inn av Jim Johansen. Vi fikk også debut at ny U17 spiller Daniel Skare fra Vollen,som gjorde sine saker riktig så bra i 2 omgang.