Tilbyr Bokwe lengre avtale

Vegard Hansen er så fornøyd med George Bokwe at klubben nå tilbyr keeperen en ny avtale.

Annonse:

23. mars, 10 dager før seriestarten, ble Mjøndalen og den kamerunske keeperen enige om en ettårsavtale. Èn måned senere ligger det allerede en ny og lengre avtale på bordet.

- George har slått til. Vi var litt usikre på nivået hans før serien startet, så derfor tilbød vi han ett år til å begynne med. Nå ser vi hva han er god for og da er det naturlig å starte prosessen med en forlengelse, sier hovedtrener Vegard Hansen.

Bokwe fikk en verst tenkelig start på MIF-karriéren da han klønet det til i sin første treningskamp i brunt. Men har siden løftet seg og stått solid. Ikke minst i de to siste seriekampene mot Jerv (3-0) og Levanger (1-1).

- Han har vært god og hatt mange gode redninger. Mot Levanger har han flere avgjørende redninger og er forskjellen på ett eller null poeng. I sum så er han så god som vi hadde håpet da vi signerte han, sier Vegard.

Treneren har likevel trua på at vi ikke har sett toppnivået til Bokwe ennå.

- Han trenger å bli bedre kjent med spillergruppa og deres styrker og svakheter. Og dermed også bli bedre taktisk. Han er også en keeper som tidvis spiller med høy risiko, spesielt i feltarbeidet, men vi liker keepere som går ut i boksen og dominerer, sier Vegard.

Annonse fra Obos-ligaen: