TIDENES ÆLV CLASSICO

Det er duket for en historisk fotballfest lørdag 17. juni 2023.

Annonse:

Mjøndalen IF og Strømsgodset fotballklubb er stolte over å få ønske velkommen til tidenes fotballfest i Drammen når arrangementet Tidenes ælv classico går av stabelen!

Tidenes ælv classico finner sted lørdag 17.juni i 2023 på Marienlyst stadion. Stadion forvandles til en legendarisk arena når gamle og nye helter fra Strømsgodset og Mjøndalen møtes til et fotballhistorisk oppgjør – én duell for å en gang for alle avgjøre hvem som er best i byen. 

Med fokus på lokalhistorie, identitet, samhold og rivalitet vil Tidenes ælv classico både gjenskape historiske og magiske øyeblikk, samtidig som det åpner for nye store fotballopplevelser for nytt og gammelt publikum og supportere fra begge lag.

På banen denne dagen står et all star-lag bestående av håndplukkede spillere fra begge klubbenes historie fra 50-tallet og frem til i dag. Totalt vil en stall på 20-25 spillere fra begge lag annonseres i løpet av de kommende månedene sammen med ikoniske trenere, assistenttrenere, dommere og linjemenn.

På Mjøndalens banehalvdel vil legender som Vegard Hansen, Boye Skistad, Christian Gauseth, Pål Skistad, Herman Ekeberg, Vamouti Diomande med flere utgjøre startelleveren. Mens på Strømsgodsets banehalvdel står bautaer som Odd Johnsen, Jostein Flo, Osman Nyan, Tor Alsaker-Nøstdahl, Rune Themte, Christer George med flere.

Et lignende arrangement har aldri før funnet sted i Drammen! Publikum vil få oppleve gamle helter, signatur-finter, ikonisk feiringer og magi fra sine barndoms store fotballidoler når det inviteres til tidenes fotballfest i Drammen!

Kampstart er satt til kl 16.00 og det vil bli rigget til for utsalg av mat og drikke til et publikum i alle aldere. I tillegg vil det bli aktiviteter, utsalg av supporter merch og morsomme overraskelser for hele familien på Marienlyst stadion i forkant av arrangementet. 

Første slipp av spillere: 

Strømsgodset: Odd Johnsen, Jostein Flo, Lasse Olsen, Ousman Nyan, Peter Kovacs, Ulf Camitz, Glenn Arne Hansen og Kenneth Karlsen

Mjøndalen: Vegard Hansen, Vamouti Diomande, Christian Gauseth, Boye Skistad, Bjørnar Øen, Herman Ekeberg, Pål Skistad og Thor Christian Nilsen

Hver fredag i desember og januar vil det slippes nye helter fra begge klubber. Følg med på Facebook-arrangementetog pådt.nofor kontinuerlig slipp og lanseringer.


 

Annonse fra Obos-ligaen: