Tester keeper mot LSK

Georges Bokwe (27) vokter buret i lørdagens treningskamp mot Lillestrøm.

Annonse:

Denne uken har den kamerunske landslagskeeperen Georges Bokwe trent med Mjøndalen. Bokwe satt på benken for Kamerun da laget vant Afrikamesterskapet for én måned siden og har vært fast burvokter for topplaget i den kamerunske serien.

- Jeg gleder meg til å se han i en kamp. Han har vært god på trening,sier hovedtrener Vegard Hansen.

MJØNDALEN - LILLESTRØM / ISACHSEN STADION / LØRDAG 18. MARS KL. 13.00

Ajeti på topp

Motstanderen Lillestrøm blir en voksen oppgave når det er to uker igjen til seriestart. Vegard forventer likevel at laget hans styrer mye av kampen.

Han har vært god på trening

— Vegard Hansen

- Vi møter et godt organisert lag i en 4-4-2-formasjon. De er direkte i spillestilen og liker å ligge kompakt og lavt og satse på overganger. Jeg tror vi får ha ballen ganske mye, sier han.

Tidligere MIF-spiller og krokstadelving Bajram Ajeti ble hentet til LSK foran årets sesong. Den raske spissen spilte høstsesongen for Bryne, som til slutt rykket ned fra OBOS-ligaen.

- Bajram var god for Bryne i fjor og er toppscorer for Lillestrøm i vinter. Ser ut til at han har spilt seg til en fast plass i LSK. En god spiller som har tatt den lange veien, sier Vegard.

En god spiller som har tatt den lange veien

— Vegard Hansen

Tenker ikke på resultater

Bruntrøyene har ikke vunnet på de fire siste treningskampene (0-1-3), men det bekymrer ikke Vegard.

- Vi bryr oss lite om resultatene. Vi ønsker å se at vi er solide defensivt og giftige offensivt. Nå som det nærmer seg seriestart blir det mer fokus på dette, sier han.

Mjøndalen stiller uten både Christian Gauseth (strekk) og Henrik Gulden (halsbetennelse) i tillegg til langtidsskadde Mads Gundersen, Vamouti Diomande og Mathias Fredriksen. Thomas Sørum og Simonas Stankevicius får sannsynligvis én omgang hver på topp for å avlaste.

Annonse fra Obos-ligaen: