Tap på Marienlyst

Mjøndalen sleit lenge mot Godset og fikk bare til én redusering i lokalderbyet.

Mjøndalen åpnet friskt på Marienlyst mot erkerivalen og skapte flere halvsjanser. Men etter at kvarteret var passert tok hjemmelaget mer og mer over kampen. Da Vetle Dragsnes på overtid av 1. omgang felte Kjartan Salvensen ble hjemmelaget tilbudt straffespark av dommer Svein Oddvar Moen.

Mikkel Maigaard tok avsparket, men Sosha Makani reddet mesterlig. Dermed uavgjort til pause.

Andre omgang startet som den første slutta. Godset ledet an og stod for de fleste sjansene. Og spesielt gode var det på overganger. Det var også opptakten til ledermålet som Moses Mawa satte inn.

Salvesen skulle også få sitt mål. Mawa foretok en hockeytakling på Sondre Solholm som ga fri sikt for Salvesen. 2-0.

Mjøndalen med en svak kamp på Marienlyst denne kvelden, men maktet likevel å få til en sluttspurt. Lars Olden Larsen ble felt inne i boksen av Jonathan Parr. Et nytt straffespark. Denne gangen ble det ikke bom. Markus Nakkim satte ballen i kassa. 2-1.

Desverre kom det ikke flere mål til de brune og dermed et surt 2-1-tap.