1

Tap på Jæren

Men vi burde definitivt ha fått med oss noe.

Annonse:

Et tidlig mål var nok for Bryne til å sikre seg tre poeng på hjemmebane da bruntrøyene var på besøk lørdag ettermiddag. Målet kom etter en tellefeil i forsvaret, og Duarte Moreira kunne lobbe ballen over Thomas Kinn og til ledelse.

Likevel var det på sett og vis MIF som hadde kommet best i gang i «Kev Classico». Vi produserte flere dødballer, og både Sivert Øverby og Erik Brenden viste at de har føtter å ta godt vare på. Men mål ble det ikke på de mange hjørnesparkene vi produserte.

Stolpeskudd før pause

Et kvarter ut i første omgang fikk Meinhard Olsen sjansen til å utlikne Brynes ledelse. Men avslutningen ble for svak. Men ni minutter senere hadde Bryne-målvakten flaks da han stod i veien på Ole Amund Sveens forsøk med hodet. Ikke ble det mål, og kaptein Sveen måtte dessuten gi seg etter smellen han fikk i duellen. Inn for ham kom Simon Appiah.

Første omgang var en regelrett dødballbonanza, og bruntrøyene satte mye trykk på et fysisk robust hjemmelag flere ganger. Nærmest utlikning kom Sivert Øverby da han skjøt i stolpen på overtid av omgangen. Og da hadde vi grunn til å føle oss snytt da vi gikk i garderoben med hjemmelaget i ledelsen.

Presset på for utlikning

Andre omgang startet litt rotete. Det var Bryne som kom best i gang, men MIF jobbet seg inn igjen i kampen. Likevel – det ble ikke store sjanser av det. Etter en drøy time skjøt Alie Conteh over. Og midtveis i omgangen kom Bryne til en kjempesjanse, men avslutningen var uforståelig svak. Utover det var det ikke mye å skrive om.

Vi fortsatte å presse på for utlikning, og presset på for sjanser. Men det ble aldri mer enn nesten, og vi måtte konstatere at det nok en gang ble null poeng med hjem fra Jæren. Prestasjonen var god, men det er målene som teller, og i historiebøkene kommer vi til å stå med null poeng fra denne kampen til evig tid.

Annonse fra Obos-ligaen: