Tap mot Oppsal

MIF-rekruttene reiste på nytt til Oslo mandag kveld, og det endte med nytt tap.

Annonse:

Det var Oppsal som stod for tur, og et meget ungt MIF2-lag hadde en snittalder på 17,3 år i startelleveren. Naturligvis ble det tøft, men en Felix van der Hagen i storform sørget for at det var målløst den første halvdelen av første omgang. Imidlertid slet vi med å produsere noe offensivt, selv om Birhat Niwar presset aggressivt for å vinne ballen når Oppsal hadde den i sine bakre ledd. Unggutten var også nær ved å snappe ballen fra målvakten ved en anledning, men lyktes dessverre ikke.

Etter 26 minutter serverte imidlertid hjemmelaget et innøvd trekk på hjørnespark, og tapre MIF-rekrutter måtte gi tapt. Men det ble med ettmålsledelse til pause. I pausepraten krevde trener Lars Granaas mer selvstendig tenkning fra spillerne, men optimismen fikk seg et skudd for baugen da Oppsal doblet etter kun fire minutter i andre omgang.

Debutanter i spissen

Vi slet med å få til godt offensivt spill, men debutantene Viktor Brevik og Lukas Nicol kom inn med optimisme. Sammen med en annen innbytter, Ware Natana, gikk de i spissen for en liten sluttspurt, og Oppsal begynte å slite med å demme opp helt på tampen. Vi avsluttet kampen med momentum, men det var dessverre for sent. Det endte med et nytt tap, og vi står fortsatt med kun to poeng etter ti kamper.

Neste kamp finner sted på Consto Arena mandag om en uke, altså 17. juni. Avspark blir kl 19.30 – møt gjerne opp!

Annonse fra Obos-ligaen: