Logo

Tap igjen for MIF 2

Det ble et nytt tap for MIF2 mandag kveld mot FK Tønsberg.

Vi visste at gjestene var gode – de ligger i toppen av tabellen – men var optimistiske på hjemmebane og med et sterkt lag med mange A-spillere. Men det skulle vise seg å bli en ny, tøff kveld i tredje divisjon for MIF2.

Første omgang var stillingskrig på Consto Arena. Begge lag fikk en ålreit sjanse cirka midtveis i omgangen, og noen minutter måtte Vetle Dragsnes gi seg grunnet skade. Det skulle være begynnelsen på et roteringshelvete i våt forsvar.

I pausen måtte også Erick Sagbakken gi seg, slik at to av fire forsvarsspillere fra startoppstillingen var borte. Men det var fortsatt 0-0, og kampen hadde vært jevn. Vi var dessuten trygge på at våre erstattere skulle være gode nok.

Andre omgang skulle også bli tett og jevn, den også. Gjestene skulle imidlertid tilkjempe seg et lite overtak, og typisk nok skåret de etter 71 minutter. Rett etterpå måtte innbytter Martin Bøthun – som hadde kommet inn for en skadd Erick Sagbakken i pausen – ut med ny skade, slik at vi måtte rokere igjen.

Vel, denne gangen satte vi inn en spiss, Gustav Sving Helling, og spilte resten av kampen med tre spillere i forsvar. Med dette fikk vi løftet spillet høyere opp på banen, men kom ikke nærmere enn et sugende langskudd av enda en innbytter, Tobias Widemann Karlsen. Men ballen strøk så vidt over tverrligger.

Dermed ble det et nytt tap for MIF2, som nå begynner å nærme seg faretruende bunnen på tabellen.

Hva skal en gjøre da? Det beste er nok å brette opp ermene, fortsette å trene og forsøke å legge de dårlige opplevelsene bak seg. Vi prøver igjen mandag 3. juni, da Vålerengas andrelag kommer på besøk. Avspark på Consto Arena klokka 19!