Tap i Trondheim

Et hederlig forsøk med et ungt lag var ikke nok til å få med seg poeng da bruntrøyene gjestet Ranheimsfjæra mandag kveld.

Annonse:

Første omgang er vel egentlig ikke så mye å skrive hjem om. Ranheim hadde ballen mest, men foruten et stolpeskudd etter seks minutter ble det aldri virkelig farlig foran Thomas Kinn i MIF-buret. Nærmest for MIF i første omgang var nok Simon Appiah da han skjøt fra distanse etter 36 minutter, men vertenes målvakt hadde ingen problemer med å kontrollere den på utsiden av stolpen.

I pausen gjorde dagens bursdagsbarn, Vegard Hansen, to bytter. Sander Bratvold hadde debutert fra start, men sekstenåringen fikk ikke vist seg mye frem i første omgang og vek plassen til fordel for Love Reuterswärd samtidig som kaptein Jokke Olsen Solberg gav seg og lot Sivert Øverby spille andreomgangen som venstreback.

Satte fart på bruntrøyene

Og Reuterswärd satte virkelig fart i MIF-angrepet. Den ballsikre svensken brukte kun tre minutter på å skape en stor sjanse da han kom seg fri på venstre side og la inn flatt og hardt foran mål. Men Brinder Singh var et tidels sekund for sen til å sette foten på og gi MIF ledelsen.

Men fem minutter senere skulle det lykkes. Igjen kom Mjøndalens svenske nysignering fri på venstre side og la inn foran mål. Denne gangen dukket Brinder Singh opp på rett sted til rett tid og satte bredsiden på ballen, og selv om Ranheims målvakt burde avverget, så ledet Mjøndalen plutselig kampen etter å ha hevet seg betraktelig etter en svak førsteomgang.

Imidlertid er Ranheim eksperter på å snu kampen når de havner under i årets OBOS-liga. Dette skulle også skje nå. Seks minutter etter MIF-målet var Ranheim på farta på sin høyre side. Innlegget kom, Mads Reginiussen hoppet rutinert over ballen og Vegard Erlien skjøt via stolpen i mål bak en utmanøvrert Thomas Kinn.

Vanskelig avslutning

Etter dette gjenvant Ranheim også initiativet i kampen. Og snuoperasjonen ble fullendt da Christian Eggen Rismark steg høyest på et hjørnespark med ti minutter igjen å spille. Mjøndalen forsøkte et comeback på tampen og klarte faktisk å produsere et par sjanser til tross for at laget ble redusert til ti mann etter at innbytter Albin Sporrong pådro seg sitt andre gule kort etter 84 minutter. Men nok en gang ville det seg ikke for bruntrøyene, og da blir det dessverre null poeng – nok en gang.

Men vi takker igjen for støtten fra fremmøtte bortesupportere. Vi håper flest mulig også finner veien til Consto Arena da Sogndal kommer på besøk søndag førstkommende – avspark klokken 18.00, men husk også MIF-søndag utenfor stadion fra klokken 15!

Annonse fra Obos-ligaen: