Tap i seriepremieren

Et ungt MIF2 tapte bortekampen mot Skeids rekrutter søndag ettermiddag.

Annonse:

Og det gikk ikke mer enn tre minutter før Andreas Hippe Fagereng måtte plukke ballen ut av nettet på Nordre Åsen. Det ble raskt klart at Skeid-rekruttene hadde mer å gå på når det kommer til fysikk, og da vi ikke klarte å rydde unna etter et hjørnespark, klarte et tungt hjemmelag å pirke ballen inn til en tidlig ledelse.

Midtveis i omgangen gikk det fra vondt til verre da vi igjen ikke klarte å gjøre jobben vår i feltet. Innlegget kom fra høyre, og vi var langt unna å være tøffe nok til å utfordre Skeid-angrepet, som fikk en lett jobb med å sette dagens andre.

Overtidsmål mot

På overtid i første omgang økte hjemmelaget til 3-0. Da hadde MIF-rekruttene egentlig hatt en bra periode, men uten å skape sjanser. Vertene hadde for så vidt heller ikke skapt noe særlig mer etter sitt andre mål, så det føltes nok litt urettferdig for bruntrøyene i hvitt å gå i garderoben med tre i sekken.

Noe bedring var det også i andre omgang, og vi klarte iallfall å holde nullen. Særlige sjanser fremover var det ikke å snakke om, og det var det heller ikke for hjemmelaget. Kampen ebbet ut med et 0-3-nederlag, og nå vet vi i det minste hvor nivået ligger på årets Norsk Tipping-liga. Vi gir ikke opp, men prøver igjen tirsdag 16. april, da Bærum Sportsklubb kommer på besøk til Consto Arena. Avspark klokka 19 – vi setter pris på om du kommer!

Annonse fra Obos-ligaen: