Tap i nasjonal G18

Nok en kamp mot Bodø/Glimt med masse mål.

En jevnspilt kamp med sjanser begge veier. To lag som var tydelige på det at de ville fremover i banen. Bodø/Glimt tar ledelse tidlig 1-0 etter å ha fått en straffe. Bodø/Glimt går også opp til 2-0, men Mjøndalen reduserer til 2-1 rett før pause etter et veldig godt angrep av bortelaget. Fint legg fra Tobias som havner på hodet til Frank på bakre som igjen finner Gustav foran mål.

Andre omgang startet jevnt, men bedre for Mjøndalen enn første. Midtveis i andre omgang får Bodø/Glimt full klaff hele to ganger og går opp i 4-1. Nå virket det ganske mørkt for bortelaget, men det skulle vise seg at det fortsatt var vilje i bruntrøyene. Adrian reduserer på corner. Det samme gjør Martin og når Brinder scorer etter en gjenvinning høyt i banen stod det plutselig 4-4 ledelsen var hentet inn igjen. Nå hadde Mjøndalen initiativet i kampen og presset på for å få en ny scoring uten å ta for stor risiko.

Dessverre er Bodø/Glimt fast bestemt på de 3 poengene i kampen og klarer å sette en siste ball forbi Mjøndalens siste-skanse og fastsetter sluttresultatet til 5-4. Nok en jevn kamp mellom de 2 lagene og som på Consto Arena tidligere ble det igjen masse mål, men Bodø/Glimt klarte igjen å score 1 mål mer enn Mjøndalen.